1. Der er masser af fint tyndt finér/træ i de kasser som købmanden/supermarkedet får  frugter i, og de bliver bare smidt ud.

  2. Start med de nederste rum, og gør dem så meget færdige, at du ved hvor loftslamperne skal hænge. Der  skal ledningerne nemlig føres op gennem loftet og ligge i en rille i gulvet på etagen ovenover. Miniseum.dk har en udførlig forklaring på hvordan det skal gøres.
     
  3. Hvis man mangler små æsker det at lave sine forme i, kan man lave en krans af modellervoks på en tallerken eller fad af porcelain. Det slipper nemt igen, og både ler og tallerken kan bruges igen bagefter
     
  4. Trylledej:2dele mel, + 1 del salt, et lille skvæt madolie og lunken vand til dejen er  blød uden at klistre. Bages i ovnen ved ca 125 grader til det er helt tørt. Rugbrødsfarve får man ved at tilsætte dejen en lille smule alm madkulør, derudover kan det farves  med stort set alt fra husholdningen, rødbedesaft, karry, paprika og frugtfarver. "strøsukker" på kager er alm salt, fordi sukkeret smelter. dejen kan gemmes i køleskab, men bør ikke bruges når det er  for koldt.
 


design by charlotte.dk